

Low Carbon Vehicle Partnership

Bus Working Group Meeting
Wednesday, 4 November 2009, 10.30 to 13.30
Confederation of Passenger Transport
Drury House (floor 3), 34-43 Russell Street, London, WC2B 5HA

BWG-A-09-11

AGENDA

| 10.30 5 min | 1. | Welcome and apologies | Chair | |
|-----------------|------------|----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|--------------------------------------------|--------------------------------------------|
| 10.35 5 min | 2. | Minutes and Matters arising | Chair | BWG-M-09-03 |
| 10.40 15 min | 3. | LowCVP update | | |
| | 3.1 | Activity report | Greg Archer | BWG-P-09-17 |
| 10.55 30 min | 4. | Government update | | |
| | 4.1 4.2 | Green bus fund BSOG Reform progress to date | Matthew Sowter, DfT Matthew Sowter, DfT | BWG-P-09-18* |
| 11.25 45 min | 5. | Testing and Accreditation | | |
| | 5.1 | Revised LCEB target and treatment of biofuels | Jonathan Murray | BWG-P-09-19 |
| | 5.3 | Recommendation to DfT on biofuels Revised testing procedures Revised documents | Neil Fulton | BWG-P-09-20 BWG-P-09-21* BWG-P-09-22 |
| 12.10 30 min | 6. | Low Carbon Bus Procurement Support | | |
| | 6.1 6.2 | LCEB microsite development EIB update | Jonathan Murray Jonathan Murray | BWG-P-09-23 BWG-P-09-24 |
| 12.40 15 min | 7. | The Future Role of High Blend Biofuels | Greg Archer | BWG-P-09-25 |
| 12.55 30 min | 8. | LowCVP Strategy 2013 | Greg Archer | BWG-P-09-26 |
| 13.25 5 min | 9. | AOB | | |

^{*} Paper to be presented on the day

Next meeting: 2nd February 2010 Venue to be confirmed